Vamos a la playa

Heeej!
Jag har fått världens bästa kompis, vi är nu oskiljbara och om en timme åker vi till flygplatsen för att sedan åka till Thailand:D
Är glad, förväntasfull och rastlös
Tack o hej på två veckor!

image39

Skulle bara påpeka hur lycklig jag är i denna minut

Jag är så glad nu, jag tror det mest är för att jag sett så många avsnitt av OC (första säsongen).
Haha fick lite anfall på Oliver, jag och OC är ett just nu^^, det är mys det!
Jag är glad för att jag nästan är färdig med novell och är hyfsat nöjd, jag lyssnar på julmusik, tyvärr den enda julkänslan jag har nu och trot eller ej men bara en vecka kvar till jul:D
På fredag ska jag, Mo, Jen och förhoppningsvis Amanda till mitt lando och ha egen julafton:). Mysmysigt!^^
Imorgon ska jag köpa julklappar och på torsdag äre avslutningsmys med klassen och parallelklassen.
Allting är så mysigt i december och ursäkta att jag skriver det ordet oavbrutet, men det är nog bara en tillfällig decemberfas.

Jag längtar efter min kamera och jag längtar efter Thailand, jag längtar efter allt och alla jag inte träffat denna dag, men jag längtar nog mest efter snön och mer OC, och LOST:D:D:D Hej hej nörd!XD

JAG ÄR BARA SÅ GLAD! Jag vet inte riktigt varför, men det är ju julsäsong, det gör ju alla små barn glada:P

PUSS på alla små tomtenissar i julkalendern!

Potatisbullar på en fredag

Idag var det först rätt trevligt i skols, men sen kom jag hem och sen började min pappa göra potatisbullar, PÅ EN FREDAG! Det var riktigt taskigt och jag totalvägra, pratade istället med Amanda i telefon, jag blev till slut knäpp och hon blev hungrig, men imorgon ska vi köpa julklappar och klippa oss finfina:D.
Men som sagt idag är ingen kul kväll, det började med potatisbullarna, istället för potatisbullar gjorde jag fattiga riddare^^, det var gott, men lite väl mycket socker till middag, åt även en morot, så heelt onyttig var jag ju inte.
Innan fick jag reda på att några gäster som jag var helt säker på att dom skulle komma idag skulle komma imorgon, jo man tackar. Men men nu ska jag nog gå och se Love actually, den kanske piggar upp.
Försökte även övertala min brorsa att köpa godis till mig, jag var värsta snäll och erbjöd honom 20 kronor för besväret (jag är rik just nu), men sen kom han på att han inte orka. Jag orkar ju inte heller själv så det blev inge godis:'(, men men det finns ju ostbågar haha. Nog med really onödiga saker!

Lite julmusik : )
Winter wonderland-Hellogoodbye
I wish it could be christmas everyday-Wizard
merry xmas everybody-Rooney

image37

I väntan på något bättre hoppas jag

"Peter says: I don't know! Say after I don't know! 
Aj dönt nöu!

Good!
Peter says: I don't know. He doesn't know!
Hi dassent nöu"
Haha, från en komikers uppväxt^^

Hej pluppidupps!
Nu skriver jag exakt samma som jag precis skrivit, värsta Dejá vu. Jag älskar att min dator har sån samarbetförmåga och raderar ett ett helt inlägg som jag satt och skrev på.

jag skrev att jag var sjuk, öroninflammation nu också, så går det när man umgås med Moa:P
Jag orkar inte vara mer sjuk och jag måste definitivt ha blivit av med öroninflamationen innan Thailand annars kommer ju typ min trumhinna spräckas:S
Jag måste göra en massa saker, men min orkningsniå är inte den högsta och jag borde få skjuta upp, jag är ju sjuk. Imorn ska jag gå och hälsa på farbror doktor och se om han vill ge mig nån mirakelmedicin. I helgen vill jag baka kladdkaka, det kommer iaf få mig at må bättre, det kan jag löve rej!
Men innan helgen väntar tisdag, onsdag, torsdag och fredag.
Jag ska överleva på nåt sätt och viktigt är att jag inte ska klaga för mycket!!

Jag lyssnar på "Det är så jag säger det" Extra mycket plus "Här kommer lyckan för hundar som oss" av Håkis för att bli glad, det hjälper ganska bra.
Nu ska jag lyssna på julmusik för att bli ännu gladare och även försöka få lite skrivit på svenskanovellen.

So sick of being sick

Hej!
Idag har jag varit sjuk för andra gången inom en vecka:/. Kan inte vara sjuk mer nu för jag har ett prov imorgon och ett jättestort prov på fredag. USCH jag orkar inte med stora prov. Min hals gör jätteont, men en bra sak är att jag fick sova till elva imorse: ), så jag är iaf utvilad.
Måste även påpeka att min skola är galen, dom trycker in en massa deprimerande fakta om klimatet, dom får oss att inse hur hemska vi är och visar hur dåligt allt är. Till och med våran skolakatalog är inspirerad av en rädda- miljön-bok. Vi får även bara katalogen på internet för att inte slösa på papper.SEN på fredag vill dom att vi ska vara positiva och skriva til ett deprimerat par om varför dom itne ska förlora hoppet för framtiden. Jag känner som dom.
Det är ju egentligen jättebra att dom informerar oss om allt det här, men man blir deppig, believe me!
"Välkommen till Globala, vi kommer att manipulera din hjärna, själ och...tja hela dig. Vi jobbar för en rättvisare värld,  på våra utbildningar kämpar vi gör en mer hållbar värld!"
Asbra, men jööbbigt!
Tack och hej för mig!
image35

Helgen full av trevligheter och Ipren

Hellu

Helgen har varit full av mat, glögg, julkalendernstittande, köruppträdanden och greklandsplanerande.
Trevligt har det ialla fall varit, fast jag har gått och blivit förklyd:/
Idag var jag på Jennis körs adventsfirande, det var fint, men som alltid i kyrkan, för gudsinriktad och jag har lite svårt för att stå där och sjunga "Gud är den bäste, prisa din gud för allt bra han åstakommit" när jag inte ens tror på gud. Innan var jag med skäkten på nån konferensanläggning med ett slott som hette Häringe slott. Där åt jag ihjäl mig, men det var ett jättefint ställe.
Iprenfrossan har varit pga av huvudverk och ont i armarna efter att ha bärt min lilla kusin så mycket.
Nu har jag inte så mycket mer att säga, tittar på Bridget Jones dagbok, den är ju för bra:D
Gullgull snart är det jul(lov)!:D:D Min kamera är sååå efterlängtad:P
Bye


Veckans avslöjanden:
Alex Schulman hängde på Da Castle mä mig
Han röker, baad habit:P
Danny är en tönt och gick på adventskonsert med mig, i alla fall gick han bakom mig dit och jag blev sååå överlycklig, sen såg jag hans brorsa i en av körerna. Han hänger i en kör medan han brorsa är värsta kändisen (eller ja, har en massa 12-åriga fans). Brorsan var mycket snyggare än Danny.
Smala Sussie gick på TV och jag såg den inte:O
Julkalendern är dålig, men om några avsnitt kanske den blir bättre, den ger en i alla fall lite mer julkänsla.
Jag vet vad som händer i sista Harry Potter boken, fast jag inte ens har börjat läsa den än:'(

image34

RSS 2.0