En två tre fyr...

Idag blev en ganska skön dag, en lektion och en jobba-hemma lektion. Jag picknickade till lunch med Jenni och Amanda, sånt är trevligt! Nu lyssnar jag på mysmusik, Billie the vision and the dancers och Hello Saferide. Tillsammans väldigt bra, men även bra var och en. Nu vet jag att det är 18 dagar kvar till min söta avslutning, då är det även Håkan på Grönan. Puss på det!

image79

Banana milkshake

Jag gillar min och min mammas relation, när någon är deppig gör den andra milkshake till deppot. Haha

Guld-pluppar

En dag ska vi sälja våra msnkonversationer dyrt. Du är bäst, tillsammans är vi bättre än bäst!  Woho!!!

Dansa till Håkan ikväll, dem som inte hänger på kommer missa nåt;D

Kladdkaka åt världen hej hopp!

Att bygga städer av Donkens kuponger

image78

Hoppipolla betyder hoppa i vattenpöl på isländska

Idag var det Operations dagsverke... Jag gick med Josefine, dem 13 kronorna vi samlade in la vi i själva, för att den inte skulle vara helt tom; ). Man får väl skylla på att det var väldigt många andra ute. Vi gick till kära McDonalds istället och satt där så länge att vi hann med att fika, äta lunch och bygga upp Kina och ett "hållbart samhälle". Så kul hade vixD. Imorn ska vi satsa på att ha två hypertimmar till för att samla in lite fler mynt till förortsskolorna i Bolivia.

Igår var jag på plugghumör :O:O:O, det händer typ högst en gång per år sådär, jag läste några sidor spanska, sen blev det mest annat tidsfördriv.

Jag funtar på att låta min kreativa sida gå ihop med min planerade och gå lös totalt till fredag. Det skulle nog kunna bli intressant, men men vi får se om det kreativa övervinner latheten.

Det jag vill göra just nu är: Hoppa i vatenpölar, ha sommar och åka till Way out west, rulla ner från en gräskulle och träffa söta människor.

image77

                     http://www.youtube.com/watch?v=BLTS0tcqgZE


Vi två 17 år

Tack för att jag känner så många otroligt söta människor som gjorde denna dag glad. Hjärtan på er!

RSS 2.0