Gone gone gone and never coming back

Jag var i källaren igår, tror jag var där nere i en och en halv timme nästan. Jag letade efter gamla videofilmer som inte längre finns där de en gång låg. Jag hade verkligen fått för mig att mina föräldrar lagt ner dessa filmer i källaren. Efter att ha letat igenom hela källaren kom vi fram till att det  inte fanns en enda liten film i källaren, tydligen hade visst filmerna blivit sålda.
 
Slängda/bortsålda är filmer som Pandafilmen. Den handlade om en kunglig panda som var tvungen att ta sig upp för ett vatten fall för att bevisa för alla att han var den "rätte". Den har lite skum handling men den var jättejättebra. En annan bortslängd var nån nån Mangafilm om några som tog sig till Drömlandet, landet där alla barnens drömmar blev till. Den var även den en av mina favoriter. Men den som jag blev mest ledsen för var Peter och Draken Elliott. Det är en gammal Disneyfilm som handlar om en pojke som en dag hittar en drake. Den filmen är underbar och alla dessa filmer är jättesvåra att få tag i. Det är möjligt att jag kommer kunn få tag på Peter och Draken Elliott, men dem andra filmerna var helt okända filmer som vi en gång i tiden hittat i såna där Realådor. De filmer som finns kvar är bl.a. Den otroliga vandringen 1 och 2, Tintinfilmer och Järnjätten. Nu ska jag gå och deppa över det i en halvtimme och sen ska jag återigen till landet, där min lilla stuga är superfin.

See ya soon kalkon!

image70


Påskigt påsklov

Tänk om hela livet skulle gå i Slow motion
Det är min önskan för dagen
Att allting skulle gå så långsamt att man aldrig behövde känna att man inte hängde med
Man skulle kunna njuta av de små underbara ögonblicken i livet
Kunna tänka sig för innan orden ens bara ploppade ut ur munnen på en
Tänk om hela livet skulle gå i Slow motion
Att dansa, sjunga, gå, springa, skrika, äta och leva och dö i Slow motion
Det skulle vara stressens öde och alla skulle må lite bättre
tror jag det
Tänk om hela livet skulle gå i Slow motion



Idag gick jag upp superduper tidigt plus att jag somna jättesent. Efter att jag o Mo lämnat Christoffer såg vi tre filmer på raken (Nina Frisk, Mitt liv som popstjärna xDxD, Föräldra fällan). Jag låg under mitt käraste täcke och åt ur mitt påskägg och drack te. Kunde inte gjort något bättre av den här dagen, film var precis vad jag behövde. Efter att Moa gått tog jag även ett jättelångt och skönt bad, så där länge så att fingrarna blir helt skrynkloskrynklo. Sen klarade jag inte av annat än att stirra in i väggen och gå runt i Slow motion och plocka lite saker. Jag är så trött just nu att jag har blivit helt konstigt djup och nästan deppig.

Det känns väldigt tomt här nu, men snart kommer Anna och fyller upp min tomma madrass. Jag tror Anna är precis vad jag behöver nu. Anna, film, te, prat, Cola (så jag håller mig vaken).

Kom på att vi hade väldigt kul igår, längesen jag sist dansade till Spice girls, sjöng mycket Sing star, åt kladdkaka och god mat i förskräckliga massor. Tack för det gullungar!

Nu är det lov och det är väldigt lyckligt! Pussiplupp!

image69


Godis godis godis, ska jag äta

Tack Tora/Elin, nu vet okunniga jag hur man byter bakgrund, woho! Imorn är det spanska prov, det känns väldigt kul och jag har övat väldigt många timmar, hehe. Nu har jag pissgympa med gull-Mike, bergis utomhus fastän det snöar.

Snart får vi minnen av aprilhimlen!

Hello!
Nu är det helg, efter en jobbig vecka i skolan med jobbigt Energi-prov, ja tror provet blev lite skumt. Jag minns nämligen att jag skrev om två personer, en som hette Fröken Duktig och en som hette Fröken Tvärtemot, ja... så om hon gllar sagor kanske hon gillar mitt prov xP.

Idag har jag vart på String och lekt tuff, fick gå upp mycket tidigt, men det var mys och värt det; ). Sen fick jag psykbryt eller nåt och dansade runt till Håkan lite, det behövdes, har inte gjort det eller ens lyssnat överhuvudtaget på honom på ett tag. Och om typ en månad är det konsert. Vad som är ännu trevligare är att det är lov om bara några dagar och efterlängtat besök kommer. En bra sak med påsken är att man FÅR frossa i godis hela lovet, det är ju det Påsklovet är till för. I mitt påskägg vill jag ha; skivor, pengar, jättegott godis, småprylar. Ge mig, tack!

Ithibitchi nu ska jag äta!

image68

Arg och absitinens

ÅÅÅÅH! Jag blir så arg, jag tryckte nånstans och hela mitt långa blogginlägg försvann:'(. Sen tryckte jag nånstans och texten blev extra stor, eeh jaha! Jag gör det dummaste man kan och alltid gör; skriver blogginlägg när jag borde plugga, men jag har pluggat och är sjukt trött på det nu. Vad jag förut skrev om var detta: Shoppingabstinens.

Jag slutade tidigt idag och var tvungen att köpa några nya block till skolan så jag begav mig till Åhlens för att köpa några. Väl inne på deras kära pappersavdelning blev jag knäpp, min shoppingnerv gjorde mig störd och jag ville köpa allt jag såg, på PAPPERSAVDELNINGEN liksom, hallå!! Vad händer med mig? Jag inser nu att jag bör shoppa lite då och då för mitt välmående, haha sjukt men sant. På Åhlens lyckades jag i alla fall hitta mina block, köpte sex stycken, lite mer än vad jag tänkt innan, men men... extra blev en söt vit penna och ett fotoalbum, tur att jag inte gick lös totalt och började köpa en massa färgglada gem som jag började titta på. Haha vad skulle jag ha dem till? Min shoppingnivå är extremt låg för tillfället och jag köper typ en grej til mig själv i månaden. Detta känns ju sinnessjukt om man jämför med mina gamla traditioner om att åka in till stan varje helg och så gott som varje gång köpa något till mig själv Man får ju i alla fall mycket pengar över genom så lite shopping, men i helgen måste jag faktiskt försöka ge det lite tid, jag vill ju hitta en fin skinnjacka bl.a. Nu är jag supertrött och borde plugga lite mer samhällsekonomi, usch! Lyckligt nog har vi i alla fall sovmorgonvarje dag, bio och museédag på fredag, men även ett jobbigt matteprojekt. Snart påsklov!^^
Hejsvejs!

image67


Jag vill bara äta choklad i mängder och koppla bort verkligheten.

Haj!
Orkar inte skriva något trevligt, det är återigen skola och kallt, snart är det nog både lov och varmt. Lovet har varit mycket mys ch så hoppas jag på att påsklovet också blir.

Moa, som underhöll med gitarrspelande förra lördagen, fint! : )

image66


RSS 2.0