Waiting on the world to change

Alla pratar om det, alla säger att det går fortare än man trott. Alla pratar om hur hemskt det är. Men vi gör inte så mycket åt det, för varje dag som går blir det ju bara mer och mer meningslöst. Om alla levde som jag skulle det behövas mellan 4-7 jordklot. Det är hur mycket som helst!!!:S The world's going down!!!

Så sjukt att en papperslapp kan få en helt uppskakad

Hej hej hemskt mycket hej denna måndag.
Jag försov mig i morse och panikade runt innnan jag till slut gick, som ett mirakel lyckades jag även komma i tid.
Jag var rätt pigg tack vare min kära vän järnjuicen :P men är det var matte flummade jag ihop totalt, började även leka "Jag-fattar-allt"-leken med elin som vanligt, den hjälper anska bra när man inte fattar ett piss av matten och andra ämnen.
 
Men det var inte det jag skulle berätta om utan jag skulle berätta om en lista som Elin skickade till mig för längesen, då tyckte jag den verkade tråkig och svår och sket å i att göra den. Hon sa att den var jätteläskig och att allt nästan stämde. Jag tänkte inte mer på den, föränn idag när Christoffer också skickade den, han sa också att den stämde ruskigt mycket. I beskrivningen stod det att det bara skulle ta tre minuter så jag tänkte att jag kanske borde göra den om den nu var så läskig och stämde in med ens riktiga liv.
Jag ska säga nästan allt stämde, det var verkligen en sån läskig känsla, hur en papperlapp kan få en att bli helt upskakad. Slumpen stämde in på mitt liv, usch! Det var en sjuk sak, jag hade valt Oskar som ett av namnen och sen hade jag valt "Känn ingen sorg för mig Göteborg" som en av låtarna. Det stod att dom två hängde ihop med varandra på något sätt och det gör dem verkligen. Vi har nämligen pratat om just den låten en massa och jag har skickat den ett antal gånger till honom. Det var både roligt och skumt vad som böev slutsatserna. Att jag bryr mig mest om min brorsa av alla kanske inte riktigt stämmer.


Om du inte gjort testet får du göra det nu:  :D
Viktigt är att du itne fuskar och går längst ner, ta en rad i taget. Om du fuskar förstör du allt och då kan det ju itne bli några läskiga samband.
Den ser lång ut men tro mig det går fort och allt tid som slösats åt den är värd det ; )

Ta först fram en penna och ett papper:

När du ombeds välja namn, välj då personer som du faktiskt känner på
riktigt och följ din första tanke eller ingivelse!

Gå nedåt rad förrad - en rad i taget - läs inte i förväg för då förstör
du det roliga!!

1. Skriv först siffrorna 1 till 11 under varandra, börja med 1
2. Bredvid siffrorna 1 och 2, skriv ned vilka två tal du vill.

3. Bredvid siffrorna 3 och 7 skriver du namnet på två personer av det
motsatta könet.

Titta inte i förväg, för då blir resultatet fel!

4. Skriv ned namnet på vem som helst vänner, familj etc) bredvid 4:an,
5:an och 6:an.

Fuska inte för du kommer att ångra det!

5. Skriv titlarna på fyra melodier/låtar bredvid 8, 9, 10 och 11.

6. Slutligen, önska dig något.

Här kommer då nyckeln till detta:

1. Du måste berätta om detta för 'antalet du skrev invid 2:an' stycken
personer.

2. Personen vid siffran 3 är den du älskar.

3. Personen vid siffran 7 är någon du tycker om men inte kan komma underfund
med.

4. Den du bryr dig mest om finns vid siffran 4.

5. Personen vid 5:an känner dig väldigt bra.

6. Personen vid 6:an bringar dig lycka.

7. Melodin på 8:an hör ihop med personen vid 3:an.

8. Vid 9:an finns melodin för personen vid 7:an.

9. Melodin vid 10:an säger mest om ditt sinne, och dina tankar.

10. 11:an är melodin som berättar om din inställning till kärlek.



Smartsmarta people

"Jag gillar de flesta platser jag varit på, men jag har aldrig riktigt velat åka till Japan, helt enkelt för att jag inte tycker om att äta fisk, och jag vet att det är väldigt populärt där i Afrika."- Britney Spears
Det finns anledning till att hon bara var min idol som 10-åring, då låg vi ju på samma smarthetsnivå:P

Fredagsflyt i ett tjockt moln av trötthet

Varje dag man åker till skolan på fredagar går det alltid så fort, kom precis innan bussen och den åkte fort till slussen, några få minuter dröjde det till tunnelbanan kom, för en gång skull en ny vagn.
I rulltrappan upp mot skolan börjar jag känna hur trött jag är, försöker komma på när jag somnade igår, men jag kommer inte riktigt ihåg. Innan jag somnade lyssnade jag i alla fall på Whyte seeds skiva som jag sa att jag skulle, den var faktiskt väldigt bra. Jag sitter här och gäspar och väntar på lunchen som är om ca 2 timmar:'(
Undrar vad man kan lägga upp för bild här när man inte har en miljon at välja mellan som hemma. Får väl ta någon trevlig Google-bild. Har blivit som någon slags tvångstanke att ha det varje gång nu.
Om en halvtime slutar min lektion, men jag är redan klar sen länge tillbaka med uppgiften:/

image33
Haha Håkis-collaget fick det bli, lite mer fantasifullt än en Googlebild iaf:P

                                                      ♥♥♥♥♥

Att skratta åt att någon som ramlar

Hola!
Idag var jag som vanligt på friskis, denna gång med Jenni.
Passet leddes av en rätt fjollig kille som log sig igenom hela passet, låtarna var "Värsta shlagern" på finska(!), Samba sambero och annan barnmusik. Jag vet inte riktigt om det var pga av hans ständiga smile och musiken som jag började skratta när han halkade, jag säger bara tur att han inte ramlade helt, för då hade jag börjat asgarva.
Varför har jag en sån hemsk humor? Folk som ramlar är så roliga, det bästa som finns, AFV tycker jag är roligt, fast det är inte lika roligt som i verkligheten. Kommer ihåg en gån när jag ramlade baklänges på en grusväg för att jag sparkade lite för hårt på gruset och tappade balansen, jag skrattade hundra gånger mer än min kompis.
Varför, egentligen borde det ju itne vara kul, någon ramlar och gör kanske till och med sig illa, men jag står bredvid och skrattar, su!

Jag känner mig lite flummig och borde egentligen inte skriva här för att jag bara väljer att skriva om konstiga saker.
Onödigt men kul att skriva:

Jag har blivit vegetarian i skolan nu, tror jag, en liten påbörjan på mitt nyårslöfte.
Jag fick Håkans senaste skiva idag, för att jag har namnsdag:D:D
Jag har blivit förälskad i Filip & Fredriks tecknade serie Myggan, både tecknat, min humor (till viss del), aktuella ämnen och det är ju dem bästa av dem bästa som har gjort den^^
Jag ska på stöd imorgon i matte och jag har inte gjort läxan:/
Jag var innan middagen idag så hungrig att jag inte kunde skriva rätt på tangentbordet, jag skakade typ:S
Jag är helt databeroende och tyckte jag var duktig som klarade av att inte logga inpå msn på två dagar, jag är ju nästan värre än min brorsa nuförtiden, inte bra!
Nog med oviktigheter för idag!

Nu ska jag gå ch lägga mig och lyssna på Whyte seeds skiva "Bold as love", mysigt!

Godnatt!


image32


Ljusen tänds och det börjar nästan kännas mysigt

Nu känns det som en lång väntan till jul bara, en period i livet som inte är hemsk, men inte heller jättebra. En mittemellanperiod. jag är inte deprimmerad eller så, i skolan är det just nu ganska lugnt och det känns ju bra.
Snart är det första december och då börjar julmyset även för mig. Alldeles nyss tändes julslingan hos någon i huset bredvid och det kändes mysigt, lite ljus i det oändliga mörkret.

Nu har jag varit på landet och tittat på mitt lilla hus, det kommer bli så fint: ). Sen gick vi och hittade två fina tapeter som vi ska ha i de två rummen. På toan fick jag inte ha några tapeter, men det blir nog fint där ändå. De tapeterna jag tittade på var dels en med trädmönster och en med annat krusidullmönster:P, båda i lite gråbeiga nyanser.

Moa, vi måste planera!!! Vi måste bestämma när vi ska ses och då ska alla redan ha tittat lite själva. Kul kul kul!:D
 
Puss på er alla lagommänniskor som lever i lagomroliga november


image31
Självporträtt i mörkret X)

A little taste of christmas in November? No thanks

Hej!
Jag har inte alls tid at skriva det här, för jag har en jättehemsk historieuppgift att bli klar med.
Idag har det snöat, riktiigt mycket, men det är mest slask kvar av det. Jag tycker inte att snön är så mysig när den kommer i november och bara blir till slask på direkten. I klädaffärerna har de börjat julpynta och sälja röda kläder till julafton och silvriga kläder till nyår. Det är ju fan långt kvar till jul!!! På ICA såg jag att dem börjat sälja lussekatter, det är inte gott att äta i början av november! HALLÅ, what is happening to the world, folket verkar inte ha något bättre för sig än att längta på julen och allt vintermys. Jag längtar mest efter helgerna och såklart efter jullovet som innebär typ två och en halv vecka borta från skolan och Thailand:D. Känns som att hösten blev lite för kort, jag har ju inte hunnit ta dom där fina höstbilderna med Moa än, tog bara en del i Göteborg, men jag är inte helnöjd. Jag får väl göra det nästa höst och satsa på att ta en massa fina vinterkort med min nya kamera (som jag ska få i julklapp). Usch jag är bortskämd men det har inga dåliga konsekvenser än så länge. Hatar att bloggen inte har stavningsprogram, har nog stavat fel på en hel del sen jag började, men jag antar att det mesta är läsligt i alla fall.
Hatar att jag bara skirver här när jag istället borde göra något vettigt, ändring på i framtiden? Kanske, kanske inte
Nu ska jag försöka plugga järnet!
Hejdå
image30
Vill tillbaka till Hermans, då hade det precis blivit sommarlov.
Flera långa veckor utan skola, vilken dröm! : )

Inget särskilt, bara livet i största allmänhet

Hej hej hemskt mycket hej!
Idag slutade jag jätte tidigt och gixk hem till Jenni som inte började skolan föränn tre(!), vi hade mys och pratade om sommaren, the Sims (hahaha neeeerds!) och lite annat smått och gott. Jag fick panik över sommaren, lite dubbelbokade planer, men det ordnar sig säkert; ). Sen gick jag hem i den kalla vinterkylan, jag måste typ börja använda min vinterjacka, det är ju fan minusgrader ute! Att det är 34(?) skoldagar till jullovet känns lite långt, med tanke på alla prov, inlämningar och läxförhör, men tack vare advent, pepparkakor, lussebullar, snö, helger, julkalendern (kommer troligtvis inte se den, men det är ju ändå mysigt), annat julgodis, julklappsshopping, mina söta vänner och en Thailandsresa att längta efter så lär jag nog överleva^^. Ska bli riktigt mysigt med jul, även om kylan inte är den bästa. Nu borde jag verkligen plugga Naturvetenskapens roliga Ekologi!
Min katt håller på och döda mig för att han inte fått mat på länge, han ska nämligen sövas hos vetrinären sen:S, läskigt värre!
Jag lyckoönskar honom och mig själv nu och tröstar mig med att ladda ner lite mer låtar med söta skåningarna Familjen, bästa låten är btw Snurrar i min skalle :D

Puss puss och hemskt mycket hejdå!

image29


Fjortis för mig och för dig

Heej kände idag för att prata om fjortisar, det är väl ett rätt "hett" samtalsämne nu.
Här är min lista över saker som utnämner en fjortisar:
- De har exakt likadana kläder som sina kompisar och lånar ofta mycket kläder emellan
- De har onaturligt stort hår och så fort de ser en spegel putar de med läpparna och fluffar till håret
- De har alltid äckligt mycket brunpuder på sig oc ofta kan man se en ful linje till halsen:S
- De pratar om IQ-befriade saker eller om hur mycket de druckit i helgen
- De har speciella "fjortisposer" som de alltid kör med på korten
- De tar ofta kort på sig själva eller med sig själva plus nån kompis
- De bär alltid med sig sina väskor
- Ibland för det för sig att de är smarta och börjar svara på lärarens frågor, svaren är dock oftast helt fel
- De är rädda för att anses vara konstiga och gör allt för att efterlikna sina "normala" fjortiskompisar
- På sommaren åker de på språkresa till Malta för at hitta fler fjortiskompisar
- Deras mobiler är deras bästa vänner och om de inte får tillräckligt många sms låtsas de ändå skicka sms
- När de lyssnar på sina iPods har de alltid på högsta volym
- De lyssnar på techno och varann låt de har för dom att tänka på någon fest de varit på
Skulle kunna sitta såhär en dag och bara komma på saker. Men saken är att alla nog är lite fjortis, jag själv känner ju ibland är jag gör och säger saker som är typisk för en fjortis:S. Dem är ju trots allt rätt underhållande och charmiga, skulle bara inte vilja bli en själv, att bli kallad fjortis är som värsta hemska skällsordet för mig.

Finfina bilder på mig, Anna och Moa som wannabefjortisar här:S Hahaha

image22
image23 
image24
image25
image26
image27
image28
Tack och lov att vi var så misslyckade
Efter dessa foton kände ingen av oss
för att fortsätta med poserna eller
brunpudret.


Hösten

Hej! Nu har jag inte långt kvar av höstlovet, men det känns ändå helt okej.
När man inte har skolarbeten i huvudet börjar man tänka lite mer "outside the box" och jag har tänkt på hösten.
Hösten är ju den tråkigaste årstiden, men den är ändå så fin, mysig och varierad. När jag var i Malmö så var det jättevarmt sent på kvällen och det var ju sista dagarna i Oktober. Men i natt snöade det här uppe i Stockholm. Från varmt till snö så fort. Men det mysigaste med hösten är ändå alla löven, så fort jag ser dem vill jag bara kasta upp dem så högt jag kan, vilket jag ibland även gör :P. Något som man måste göra på höstlover är att tända ljus, dricka varm choklad och titta på skräckfilmer, jag har dock bara kollat på skräckfilmer. Jag har sett tre stycken, Boogeyman (halvbra film om monster i garderober), Dead Silence (Läskig film av Saw-regissörerna som handlade om Mary Shaw och hennes 101 dockor) och sist 1408 som jag såg med Chrille på bio. Den var baserad på en bok av Stephen King och handlade om ett hotellrum, den var riktigt läskig, men alla filmer blir väl läskigare av att se på bio antar jag. Nu kommer nog Amanda snart hit så jag hinner inte skriva mer nu. Adios!

image21

RSS 2.0