Början på mitt höstlov

Alla vet att vi slutar tjugo över tre, alla sitter och tittar på klockan, fem i tre utbrister Elliot, Åh, snart är det looov!!! Jag satt ockjså och räknade ner. När vi äntligen slutat står folk och kramar om varandra för att det är lov. Jag själv kramade om Elin och stod och tyckte synd om Hanna som var tvungen att stanna kvar och se på en film hon missat:(. När jag gick av tunnelbanan var jag jätteglad och ser hur jag precis missar min buss, som nuförtiden går väldigt sällan, tänker att det bara gör mig väl att gå till Tjärhovsplan. När jag är där står det att det är tio (!) minuter kvar tills bussen kommer och jag får för mig att jag kan gå en station till. Efter ett par meter börjar jag känna av skoskav på ena foten pga av att mina skor är lite små. Väl framme vid nästa staion har jag ännu mer ont, men vad står på skylten? 10 jävla minuter till nästa buss!!! Åååååh, eftersom staionen ligger hyfsat nära där jag bor känns det onödigt att vänta i tio minuter när det ca tio minuter att gå hem. Jag fortsätter alltså att gå och lyckas gå en omväg, inte så duktigt men aja. När jag är 200 meter hemifrån åker den jävla bussen förbi mig, Aaaaaah!! Men till skillnad från dem i bussen har jag fått lite motion och jävligt mycket skoskav. På min promenad lyckades jag även bli kissnödig och höll nästan på att kissa på mig när jag väl var hemma. Detta var inte riktigt allt, jag hade en jobbig bilduppgift som skulle vara inlämnad en och en halv timme efter att jag började med den och den jag gjort på lektionen gick inte att öppna upp så jag fick börja om från början. Efter det var jag tvungen att belöna mig själv med tre bullar, jag hade ju gått en massa så då får man äta onyttigt:D! Men nu är det ialla fall äntligen lov för mig och ikväll ska jag kidnappa Jenni med hjälp av Moa, hon har teater och vi tänkte hälsa på lite. Sen ska vi äta och ha mysigt: ). Ciao!



image17
image18               image19                                                       


Snart höstlov!:D:D:D

Hej! Idag hade jag hemskhemskt matteprov och fick tillbaka spanska som inte gick så jättebra(vg-). Nog om skolan. Jag har varit på Friskis på första gången på typ två veckor eller nåt! Det började med att ledaren sa till oss att sluta prata fast passet inte ens börjat (Pero hola!) och sen sa han "Oj gud, vad jag lät som en lärare" och då började Jenni skratta och då sa han att han skämtade, aha okej... Sen hade han en handuk fastsatt i sina finfina röda friskisshorts och det såg ut som han hade värsta konstiga formen på rumpan och då börajde jag skratta och kunde seriöst inte sluta, skrattade på så med lite mellanrum i tio minuter framåt, men sen blev det så jobbig att jag var tvungen att fokusera. Passet var iafall bra:) och den där träningen behövde min godisfyllda kropp. Kommer typ inte träna något på lovet heller. Imorgon är det fredag och när klockan slagit tjugo över två är det HÖSTLOV! HAr tyvärr två läxor att göra, men den ena är bildläxa, dvs rolig att göra så jag överlever. Sen ska jag fira att det är lov med Jenni och kanske Elin genom att äta Ben & Jerry glass^^, Gott värre!:D Sedan ska jag sova ut på lördagen, det får bli min ta-igen-mig-på-lovet-dag. Hahah skulle kunna sitta såhär och berätta allt jag ska göra på lovet, men aja om jag berättar efter att det hänt har jag ju mer att säga. Ska iafall försöka att åka till Butterix med Jenni på söndagen och hitta nåt coolt till Hallowen, har dock inga pengar men aja, det fixar sig nog; ). Söndag filmkväll här, blir säkert muy divertido!:D
Näe nu ska jag faktiskt sova lite så jag inte somnar i skolan:S. Godnatt!image14
Vill bara påpeka hur fin hösten är, bortsett från all skolan. Bild från Gotemburgo, mysmysigt!<3 

Alltid lika glad på måndagar

AAAAAAH! Jag har inget liv, jag gör läxor och sitter vid datorn dygnet runt:'(.
Men i helgen tog jag paus från det och åkte till Göteborg, jag läste några få sidor i min svenskabok och det var det enda jag gjorde och eftersom min skola är så dum måste man göra hundra läxor på helgen så nu ligger jag jätte mycket efter. Aja helgen var ju iaf jättekul med Hastingsgänget:D
Mer detaljer tillåter inte läxorna mig att skriva tror jag. Men nu är det faktiskt bara en vecka kvar till HÖSTLOVET!!!!
Första ska jag sova, sen ska jag se Smala Sussie:D:D.D och sen ska jag på måndagen till Christoffer:D:D och då ska jag se den igen och på onsdagen är det Hallowen, wiiiie! Hahaha ännu en veckla som kommer gå åt till att längta:P Nu ska jag försöka läsa några sidor i Populärmusik från Vittula. Adios!

Addicted/tvångstanke

Det är rast nu och jag vill bara påpeka att jag har så tråkigt at jag bara tänker på roliga saker och det är Göteborg, kladdkaka och Smala Sussie. Pratade med Jenni igår när jag istället borde ha pluggat, kommer inte kunna träffa henne föränn näst´nästa helg. :(. Har ångest i massor över alla kommande prov, läxförhör och andra läxor, hoppas lika mycket varje vecka att jag har en läxfri vecka framför mig, men nej nej:'(. Läxorna kommer en dag att bli min död men förhoppningsvis är den dagen låååångt bort:). Jag skriver här för att jag är beroende av det, bloggaddicted mohahaha, men det löser sig nog med tiden:P  Hohejoj dodå!

Planering för framtiden och annat för att glömma bort att det är måndag

Hej igen!
Eftersom det är måndag  så var jag tvungen att skriva två gånger. Det är ju för hemskt med måndagar verkligen, man går runt hela fredagen och längtar till helgen och säger att ma ska sova ut, hell no! Även om man skulle sova så vänder man ju helt på dygnet och det gör att man inte somnar tillräckligt tidigt på söndagen och då blir aptrött på den hemskhemska måndagen. Detta var något jag "drabbades" av idag, jag blev läskigt trött på sista lektionen och tack vare elavbrott (som vi jämt har på vår skola) fixk vi slutade en halvtimme tidiagre och det tackar man verkligen för. När jag kom hem höll jag på att svimma av i re trötthet så efter fem minuter i lägenheten gick jag in och la mig. Sova på dagen är något jag har väldigt svårt för, men idag sov jag en hel timme:O! Jag tror det var rätt bra att jag gjorde det för nu är jag i alla fall ganska mycket piggare: ). Tittade på mina kommentarer och jag hade ju såklart fått två från Moa:D och i den ene skickade hon med en lista över saker vi kunde underhålla oss med på tåget och bussen till Göteborg i helgen. Jag tänkte fortsätta på den för att jag inte har något bättre för mig (Eeeh jo, jag skulle ju såklart göra läxor men det är så tråkigt och IQ-krävande)
Here's the list!

1. eventuella läxor
2. prata om livet allmänt
4. prata om våra nya skolor
5 prata om alla personer på våra nya skolor
(både onda och goda)
6. spela fia med knuff
7. spela andra spel
9 leka ord lekar, exempelvis hel/halv häxa
10.prata om hur mycket vi längtar efter jenny christoffer å britts
11. prata om kända människor
12. prata om interesanta människor på bussen/tåget
13starta nya klubbar
14 skriva listor!:D
Min fina fortsättning: 15 Fråga alla på bussen ifall de skulle vilja dela med sig av ev. fikabröd mm.
16 Lära känna tanten brevid
17 Prata med sig själv
18 Göra situps i bussgången
19 Äta allt man äger och har och ifall bussen stannar köpa mer
20 Se till att jag tar med mig min bärbara DVD och så kan man se någon kulkulig film:D
21 Kittla personen närmast sig
22 Leka apleken med så många som möjligt i bussen (man försöker på valfritt sätt efterlikna en apa så mycket som möjligt)
23 Äta upp ett A4-papper
24 Lyssna på Olas Natalie eller på Magnus Carlssons Live forever:P
25 Fråga alla på bussen vad de ska göra när de kommer fram
26 Spela luffarschack
27 Tänka på kladdkaka
28 Tänka på hur kul vi kommer få
29 Sova?
30 Sjunga allsång som vi alltid gjorde på bussen i Hastings

Nu måste jag ju såklart sätta in några mysmysiga Hastingsbilder för att jag längtar så jättjätte mycket:D^^.


image2image4
image7image8image6   
image11
image10image12image13 

Drömmen som blev sann känns idag bara som ett overkligt minne som är för bra för att vara sant

                                                           Hastings sommaren 07




Skolan/mitt liv

Jag sitter nu i skolan och har engelska och som alltid sitter vi och nördar vid våra datorer. Jag borde såklart göra något annat, men eftersom det är måndag får man väl vara lite frånvarande, tyvärr drar jag ju den ursäkten varje dag... :(. Om fyra ynkigt långa/korta dagar är det i alla fall slut på veckans skola och vidare till Göteborg, som jag längtar sjuuukt mycket efter, jag har ju inte träffat Christoffer, Jenny och Britha sen i somras. Haha sen är det en kort vecka kvar och sen kommer HÖSTLOVET!:D:D:D:D. Det är välbehövt och några dagar ska jag jag ju va i trevliga Höllviken (Haha i skåneland) och vara med Chrisoffer ännu mer, haha kommer ju tröttna på honom redan på fredagen (och då kommer vi ändå inte föränn halv elva:P) Ska iaf få åka en massa tåg och buss med Moa o Elin:D Wiiie! Jag gör som vanligt, tittar framåt, emn det är väl typ bättre det än at bara titta bakåt. Ciao! Nu ska jag iaf försöka vara lite duktig i projektgruppen:D

Haha, jag har gått och blivit en av alla bloggare i mängden(?)

Heeej och hemskt mycket välkommen till min nya blogg!:D
Att blogga känns för mig lite svårt, för det är ju lite onödigt men jag älskar ju att lägga ner en massa onödig tid på att nörda på typ bilddagboken så detta borde nog passa mig perfekt. Jag kommer nog med tiden på en massa sjukt onödiga saker att skriva här som förhoppningsvis en del kommer läsa.  Jag har en tendens att nästan alltid vilja säga alla mina tankar och många är sjukt IQ-befriade:P och nu kanske jag kan bespara min omvärld ifrån en del av det genom att skirva det här istället.

Jag skulle nog inte vilja säga att jag är en person som står ut från mängden så mycket, till en viss gräns såklart, jag är ju inte nån fjortis som har exakt likadana kläder som alla sina kompisar. Enligt mina kompisar har jag mycket färgglada kläder och är allmänt knäpp. Knäppare än en normal "Svensson" tror jag, att jag inte länner att jag står ut från mängden har väl att göra med att jag är rätt blyg. Men jag jobbar på det; ). Viktiga saker i mitt liv är mina kompisar som jag skulle beskriva som knäppa, duktiga och underbara. Under den kategorin skulle jag nog kunna sätta mig själv också och det är väl därför jag är kompis med just dom. En kompis utan humor är ingen bra kompis enligt mig och de flesta av mina kompisar har väl rätt bra humor, rätt bra i alla fall:P. Andra viktiga saker är musik, mat, socker, Smala Sussie (Världens bästbästa film), träning (så man inte blir McDonalds-fet för att man äter där liiite för ofta) och sen tycker jag också om att göra goda gärningar som att gå med bössa som jag gjorde idag, men tyvärr händer det inte så ofta, men tack vare min Goda-gärningsskola (även kallad Globala gymnasiet) kommer det väl bli oftare nu förtiden.
Musik som jag gillar just nu är The Ark, Håkan Hellström, Bad cash quartet, My chemical romance, Hellogoodbye, The tough alliance och Whytes seeds och många många fler. Av musik får man ju hjälp att vara ledsen och glad, det är väl det jag gillar med den. Jag lyssnar på musik varje dag och om jag inte gjorde det skulle jag nog hamna på psyksjukhus. Psykiskt störd är jag väl inte än men lite lät kanske och här kommer jag nog skriva på dom dagarna jag är som mest nere, som mest uttråkad och som mest glad, jag hoppas att du kommer finna det nästan lika underhållande varje gång: ).

Idag har jag varit duktig och samlat in en massa pengar till "Barnen i Afrika" (haha 330 kr) Aja kunde kanske ha fått in lite mer, men jag log så mycket jag kunde och frågade nästan alla i min närhet "Vill du skänka en slant till Världens barn?" Denna goda gärning gjorde jag tillsammans med mina "Globala" kompisar Elin och Tora. Nu kommer Moa snart hit och vi ska frossa i godis och kanske kanske titta på Smala Sussie. Sen ska hon sova över här, vad mysigt att vara med Moa hela helgen för det har jag typ varit hon var här igår också^^. Puss på Moa och alla andra underbara knäppon där ute!

image1
Moa och jag :p haha nice pose där!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0